PROŠPORT
je zakon.

Dobrodošli med nami.
Naši začetki

Ko delo postane način življenja

Po končani športni karieri je Damjan med vožnjo na nedeljsko kosilo v Gostilno Benedik opazil športni center v Stražišču pri Kranju in začel svoje sanje. Ni sanjal dolgo saj se je izkazalo, da ga center čaka in mu je bil namenjen. Skupaj z družino je zagrabil priložnost, podpisal najemno pogodbo in sanjam dal možnost, da postanejo resničnost.

Idealna kombinacija čustev, lojalnosti, skrbi za blaginjo in želje po doseganju poslovnih rezultatov omogoča, da se športni center razvija in raste, družina pa ostaja povezana.

Damjan Fras

nekdanji slovenski smučarski skakalec, trener fitnesa in osebni trener z licenco FZS, inštruktor skupinske vadbe na sobnih kolesih (spinning)

damjan.fras@prosport.si

Vsak dan me lahko srečate v fitnesu že od 06. ure zjutraj pa vse tja do poznega večera. Pomagal vam bom pri pravilnih izvedbah vaj saj za zagotovitev uspeha v fitnesu ni pomemben le trening, ampak predvsem pravilen izbor in izvedba vaj, motivacija, pravilna prehrana in zdrav način življenja.

Svoje izkušnje in znanje, ki sem jih pridobil v dolgoletni prisotnosti v športni sredini vam lahko posredujem tudi kot osebni trener. Pomagal vam bom postaviti realne cilje in vas popeljal po poti uspeha. Pripravil vam bom program treniranja ter vam pomagal pri prehrani. Vendar so moja osnovna načela ta, da z ničemer ne smemo ogroziti našega zdravja zato ne zagovarjam prepovedanih dodatkov k prehrani. Menim, da je zmernost v prehrani in redna vadba dovolj za dolgo in kvalitetno življenje.

Alen Štojs Goljar

Osebni trener z licenco inštruktorja Fitnes zveze Slovenije, kondicijski trener in motivator.

alen.sgoljar@gmail.com

Pri svojem delu imam usmerjen in dolgoročno načrtovan pristop, prijateljsko tkanje vezi med trenerjem in trenirancem ter visoka strokovnost. V našem centru skrbim za dobro vzdušje in pozitivno energijo v fitnesu kot osebni fitnes trener ter kot inštruktor skupinske vadbe FITCAMP.

Ne glede na obliko vadbe se poskušam vedno v največji meri približati zmožnostim in željam posameznika, predvsem pa mi je pomembno ravnovesje med zabavo in učinkovitimi treningi z vidnimi in zadovoljivimi rezultati.

Osebno trenersto na domu

Kot licencirani inštruktor fitnesa že dolgo vrsto let opravljam tudi delo osebnega trenerja, kjer se individualnih treningov željnim trenirancem posvečam osebno.

Ker pa se zavedam, da današnji tempo življenja mnogim ne onemogoča le tega, da bi si vzeli čas za treniranje, ampak celo to, da bi odhajali od doma v naš športni center, ponujam svojo storitev osebnega trenerja tudi NA DOMU.

Po dogovoru pridem k vam domov, kjer z mojimi (ali vašimi – po želji) pripomočki in enakim trenerskim pristopom kot v fitnesu izvajam treninge po vaših željah za dosego zdravega in aktivnega telesa in boljšega počutja.

Maša Štojs

Licencirana inštruktorica Zumbe in Zumba kids

masa.stojs@prosport.si

Že od malih nog me veples veseli, saj sem vrsto leto v plesu tudi tekmovala. Poleg tekmovanj sem nastopala tudi v plesno navijaški skupini Zmajčice. Skozi leta sem pridobila ogromno izkušenj, ki jih z veseljem delim z vsemi starostnimi skupinami. Skozi ples se lahko naučimo discipline, vztrajnosti, potrpežljivosti in se ob vsem tem neizmerno zabavamo.

Teja Rupert

Licencirana vaditeljica vadbe na mini trampolinih

trampolini.teja@gmail.com

Kmalu po temu ko se je v Sloveniji pojavila nova vadba s trampolini,sem se odlocila za izvajanje licence v Zagrebu. Vadba je zrcalo mene. Energicna,dinamicna,navihana. V svojo uro skakanja vlozim celo mene veselje in pozitiva. Najlepse na koncu pa so mokre majice,nasmeski in zadovoljstvo vadecih.

Maja Dobnikar

Inštruktorica Nirvana Fitness Nin

Maja je Vaditeljica aerobike, master trainer Freestyler in diplomirana Ekonomistka, ki je 13 let trenirala in tekmovala latinsko Ameriške in standardne plese.

Janja Pavlin

...

Moja največja ljubezen je šport že od malega. Kot mala deklica sem trenirala gimnastiko in tek in bila aktivna na vseh travnikih in igriščih.

Za šport imam FZS licenco ter AFP licenco kot prehranski svetovalec, saj menim da gresta šport in prehrana z roko v roki. Delam tudi kot prehranski svetovalec zelo uspešno. Največji uspeh zame je, da se ljudje počutijo dobro in da, dobre prehranske navade ostanejo za celo življenje. Pri BODIFITprogram-u pa sem naredila tudi licenco za skupinske vadbe.

Udeležila sem se tudi veliko konvencij in prezentacij; Vip Pilates, BODIFIT konvencije, Les Mills konvencija ter mnogo FZS konvencij, seminarjev o športu (od zdravega izvajanja do poškodb),o prehrani itd. Niti sama več ne vem kaj vse in kje vse. Prepričana sem in vem, da jih bom obiskovala in se udeleževala raznih seminarjev, konvencij še mnogo let... Enostavno, šport mi je največje veselje, katerega tudi spodbujam pri otrocih sploh pri mojih doma.

Že vrsto let vodim skupinev mojem kraju ter bližini. Imam ure pilatesa, intervalne treninge, treninge za moč, vse te vadbe delamo z lastno težo in z pripomočki, potem imamo nekaj aerobike z malček koreografije in kickboxing. Imam pa tudi individualne treninge. Treniramo oziroma migamo tudi poleti na prostem. V času zadnje porodniške (4 leta od tega) pa smo imele vadbo za mamice z dojenčki, vadbo in druženje...super zadeva!

Janez Šlibar

...

Rojen 19.4 1973 v Kranju. Po končani OŠ sem odšel na srednjo družboslovno šolo v ŠK.Loko. Potem sem se odločil za Fakulteto za Šport in diplomiral 2003 leta.Po končani fakulteti sem pri GZS(gimn.zveza Slo) opravil tečaj vaditelja aerobike.

Leta 2006 sem odšel v LOndon, kjer sem se izobrazil za vaditelja Pilatesa, nato pa delal na ladji v USA.Po delu na ladji sem še živel v Londonu in delal v fitness centrih na različnih lokacijah.

Po prihodu iz tujine sem delal po gorenjskem in se po 2 letih odločil iti na svoje (s.p.) Pilates vodim že 10let, ga nadgrajujem in probam vadbe voditi čimbolj varno in korektno. Poleg licence za aerobiko in pilates imam še licenco za HOT Iron.15 let sem se ukvarjal s Karatejem in 2004 opravil mojstrski pas (1dan) V prostem času kolesarim, tečem in se ukvarjam z meditacijo.

Eva Tršan

...

Združitev plesa in športa je zame popolnost. Sem bodoča učiteljica razrednega pouka, aktivna plesalka hip hopa in navdušena nad latino ritmi zumbe.

Včasih sem tekla po atletskih stezah, tekmovala, metala rokometno žogo, danes pa z užitkom skačem po stepu in plešem! Menim, da lahko glasba, bit, koreografija in pozitivna energija vodijo v užitek vsakega posameznika! Najlepše pa je, ko svoje užitke združimo in jih delimo z drugimi v dvorani.

Lea Rimic

Inštruktorica aerobike (Gimnastična zveza Slovenije) in skupinske fitnes vadbe (Fitnes zveza Slovenije), STOTT pilates inštruktorica, Pilates Coach inštruktorica, inštruktorica pred- in poporodne vadbe (Društvo fizioterapevtov Slovenije)

Po formalni izobrazbi sem magistra poslovnih ved, a že od gimnazijskih let vodim različne skupinske in individualne vadbe – pilates, aerolates, step tnz, pa tudi specialne vadbe za nosečnice, mamice z dojenčki in seniorje. Na tem področju se stalno izobražujem in svoje znanje in izkušnje z veseljem predajam vadečim na urah.

Na moji vadbi za zrela leta je velik poudarek na pravilnem dihanju, korektni izvedbi vaj, ozaveščanju svojega telesa, iskanju mej. V vadbo vključujem tako krepilne kot raztezne vaje, vaje za ravnotežje in tudi vaje za mišice medeničnega dna.