Otroci so
bogastvo.

V Prošport centru se zavedamo, kakšen dar nam predstavljajo otroci in kako pomembni so nam. Zato imamo poleg ponudbe za "odrasle" tudi ponudbo dejavnosti za otroke.
Telovadba za otroke Rojstnodnevne zabave

Otroška zumba

Zumba Kids je vadba namenjena vsem otrokom od 4 do 12 leta starosti. Pri vadbi je poudarek na učenju osnov plesa, pomnjenju gibov in sledenje ritmu glasbe. Otroci bodo skozi prve plesne korake osvojili prvine plesa ob tem pa se družili z vrstniki. Vsako leto priredimo tudi božični nastop in zaključni nastop, s tem pa otroci pridobivajo na samozavesti.

Rojstnodnevne zabave

Zabave so skrbno vodene s strani animatork, ki otroke zabavajo, nadzorujejo in jim pomagajo čimbolj aktivno in varno preživeti čas na zabavi.

Za vas smo pripravili:

  • Športno zabavo (tri živahne in razgibane ure v telovadnici športnega centra…igre z žogo, družabne igre, zaviti in spretnostni poligoni, ovire, štafetne igre, majhni in zanimivi rekviziti…)

V ponudbi imamo osnovni program za rojstnodnevno zabavo, ki traja tri ure in vključuje animacijo in rezervacijo športne dvorane ter uporabo vseh rekvizitov.

Poleg osnovnega programa imamo v ponudbi tudi program Prošportek, ki poleg triurne animacije vključuje tudi sokove in pico.

Termini:

  • Petek: 16:00
  • Sobota: 9:00, 12:00, 15:00
  • Nedelja: 9:00, 12:00 in 15:00

Otroški kotiček

Prav tako imamo urejen otroški kotiček z igračami znotraj in zunaj objekta, kjer se lahko otroci igrajo ali ustvarjajo svoje izdelke.